Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Storingsmonteur Technische Dienst

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Storingsmonteur Technische Dienst in Klazienaveen? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Onderhoudsmonteur Elektrotechniek is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Onderhoudsmonteur Elektrotechniek
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2962 – 2962
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Storingsmonteur Technische Dienst? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer Anne-Lou Riemersma of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Storingsmonteur Technische Dienst Olympia 01-05-2024

Andere vacatures