Search
Close this search box.

Vacature Meewerkend voorman productie

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Meewerkend voorman productie in Klazienaveen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Meewerkend Voorman Lasserij is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Meewerkend Voorman Lasserij
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 20 – 20
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Meewerkend voorman productie? Je kunt contact opnemen met Melissa Geertjes en Chantal Meijerink Melissa Geertjes en Chantal Meijerink op het telefoonnummer 0591-650500 of per e-mail via Emmen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Meewerkend voorman productie Randstad 13-06-2024

Andere vacatures