Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Product Specialist

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Product Specialist in Klazienaveen? Medcat B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Product Specialist is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 08-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Product Specialist
Branche Techniek, Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 4000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Product Specialist? Je kunt contact opnemen met Sjoerd Kingma op het telefoonnummer 0591-301033 of per e-mail via kingma@medcat.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Product Specialist Medcat B.V. 10-06-2024

Andere vacatures