Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen)

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen) in Klazienaveen? Werfum BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Tekenaar is beschikbaar per 16-04-2024 tot en met 14-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Tekenaar
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 4500
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen)? Je kunt contact opnemen met Chiel Huisjes op het telefoonnummer 651772648 of per e-mail via chiel.huisjes@werfum.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Werkvoorbereider installatietechniek woningstichting (Regio Emmen) Werfum BV 16-04-2024

Andere vacatures