Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Verkoopmedewerker

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Verkoopmedewerker in Klazienaveen? Carpetright Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Verkoopmedewerker Brood, Banket, Chocolade En Suikerwaren is beschikbaar per 17-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Verkoopmedewerker Brood, Banket, Chocolade En Suikerwaren
Branche Detailhandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Verkoopmedewerker ? Je kunt contact opnemen met Marlous Hoogendoorn op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via marlous.hoogendoorn@carpetright.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Verkoopmedewerker Carpetright Emmen 17-05-2024

Andere vacatures