Search
Close this search box.

Vacature Projectleider Nieuwbouw

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Nieuwbouw in Klazienaveen? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Nieuwbouw is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Nieuwbouw
Branche Makelaardij/Vastgoed, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4350 – 5900
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Nieuwbouw? Je kunt contact opnemen met Paul Sporrel op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via p.sporrel@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Projectleider Nieuwbouw Headhuntersteam 21-05-2024

Andere vacatures